Mbyllet festivali i V-të (Video)

“Kur gjithçka ishte e gjelbër” është shfaqja izraelite e cila u dha të premten mbrëma para publikut kosovar në Tetarin e Qytetit të Prishtinës “Dodona”.

Trupa izraelite përformoi në kuadër të edicionit të pestë të Festivalit të Teatrove të Kukullave.

Aktorët pas përformancës treguan ndjenjën që kishin në skenë.

Ndërsa fëmijët me interesim të madh kanë shikuar shfaqjen ku përmes gjuhës së trupit dhe veprimeve skenike të aktorëve kanë kuptuar shfaqjen e dhenë pa fjalë.

Për më shumë ndiqeni kronikën e përgatitur nga Tribuna Channel.