Mbahet ceremonia e certifikimit të programeve të vetëpunësimit

​Sot mbahet ceremonia e certifikimit të programeve të vetëpunësimit, e cila shënon suksesin e 164 punëkërkuesve të rinj që kanë ndjekur trajnimin e ndërmarrësisë.

Cermonia organizohet nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), e mbështetur nga GIZ-i gjerman.