Letra drithëruese e vajzës që Flora Brovina e shpëtoi nga vdekja! (VIDEO)

Këtë edicion në emisionin LEMzA në Tribuna Channel me Kiki Rrahmani e ftuar ishte deputetja e njohur Florva Brovina.

 

Tashmë duket që emocionet dhe lotët janë bërë pjesë e pandashme e emisionit, si dhe surprizat e përgatitura për sa vijnë e bëhen më të veçanta.

Kësaj radhe lotëve nuk u shpëtoi as deputetja e njohur, është Adelina Badivuku ajo e cila dërgon një letër drithëruese për ‘doktoreshën’, Flora Brovina e cila atëbotë gjatë kohës së helmimeve në vitin ters 1990 e shpëtoi atë dhe shumë të tjerë nga vdekja.

Adelina tashmë është një grua tejet e suksesshme në Angli, ndërsa për të dëgjuar fjalët e saj emocionuese klikoni linkun e mëposhtëm./GazetaTribuna/