LDK shkon e vetme në zgjedhje

Lidhja Demokratike e Kosovës është e vendosur që të shkojë vetë në zgjedhje. Kryetari i këtij subjekti, Isa Mustafa bëri të ditur se nuk kanë bërë asnjë marrëveshje dhe nuk janë përcaktuar për asnjë koalicion.

Ai theksoi se nuk kanë vënë vija të kuqe mirëpo nuk do të bëjnë koalicion me ata siç tha Mustafa, që i tradhtuan duke iu drejtuar Partisë Demokratike.

“Do të hyjmë vetë në zgjedhje mirëpo s’e kemi problem me vendimin e Gjykatës Kushtetuese dhe pastaj kush e merr të drejtën për nominimin e kandidatit të kryeministrit të vendit dhe ne do të kemi kujdes edhe aty sepse do të hyjmë në zgjedhje por do të hyjmë që të fitojmë dhe jo veç sa për të hy në zgjedhje”, ka thënë Mustafa.

“Nuk jemi përcaktuar për koalicion, as me Vetëvendosjen, por do ta diskutojmë. Vija të kuqe nuk kemi vënë por nuk do të bëjmë koalicion me ata që na kanë tradhtuar”, ka thënë Mustafa duke iu drejtuar koalicionit që kishin me PDK-në.