LDK-ja lë lashtë listës Vjosa Osmani e Arben Gashi!?

Pritje të shpalljes së listës përfundimtare të LDK-së, në selinë e LDK-së është mbledhur edhe njëherë komisionit që do të merret me harmonizimin e listës përfundimtare duke përfshirë edhe emrat e partive të koalicionit parazgjedhor AKR e Alternativa si dhe emrat e të aderuarve të rinj në LDK.

Por një burim i Botapress-it ka thënë se ka pak gjasa që Vjosa Osmani e Arben Gashi të përfshihen në listën përfundimtare. Kjo për faktin se Vjosa Osmani e ka ngritur dorën kundër zgjedhjet së Isa Mustafës kryeministër i vendit madje duke qenë e ulur farë pranë saj.

Sidoqoftë në LDK sot janë më tepër të pikëlluar për vdekjen e papritur të Agim Kikajt deputet dhe kandidat për deputet nga Dega e LDK-së Podujevës, në ndërkohë që afati për dorëzimin e listës përfundimtare është sonte deri në roa 24H.