Latifi: Tenderi i kubzave, korrupsion

Smajl Latifi nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore tha se  ka pasur korrupsion në tenderat e kubzave.

Ndërsa, Idriz Vehapi nga Partia Demokratike e Kosovë,  tha se vetë Latifi në vitin 2014  e ka lënë në gjysmë një punën e tillë,dhe se ka ndërprerë furnizimin me kubza në atë vit.