Latifi: Nuk do të flejë, do të punojë

Smajl Latifi  nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore tha se gjatë mandatit të tij qeverisës do të punojë, dhe nuk do të flejë. Sipas tij qytetarët e Rahovecit e dinë punën dhe vullnetin  e tij për punë. Ku sipas tij ai është mbi të gjitha një menaxher i mirë.