LAJMI I FUNDIT: Një anglez ka humbur në Prishtinë, po e kërkon policia

Një anglez pas përfundimit të ndeshjes ka humbur në Prishtinë.

Mësohet se po dyshohet që ai është dehur diku dhe është ndarë nga grupi

Policia me të marrë informatën ka dalë për ta kërkuar.

Lidhur me këtë rast do t’iu mbajmë të informuar.