Ky është premtimi që nuk e realizojë deputetja e njohur! (VIDEO)

Këtë edicion në emisionin LEMzA në Tribuna Channel me Kiki Rrahmani e ftuar ishte deputetja e njohur Florva Brovina.

 

Gjatë emisionit ajo rrëfen edhe se cili premtim i mbeti i parealizuar dhe ndaj kujt?!

Për të mësuar se për çfarë bëhet fjalë klikoni linkun e mëposhtëm./GazetaTribuna/