Hoti prezantoi kabinetin, 4 zv.kryeministra e 16 ministra, këta janë emrat

Po vazhdon seanca e Kuvendit.

Avdullah Hoti që pritet të votohet sot për kryeministër ka prezantuar programin qeverisë dhe kabinetin qeveritar.

Përbërja e Qeverisë Hoti do të jetë:

Besnik Tahiti – Zëvendëskryeministër i parë

Driton Selmanaj – Zëvendëskryeministër

Albulena Balaj – Zëvendëskryeministre

Goran Rakiq – Zëvendëskryeministër dhe Ministër i pushtetit Lokal

Hykmete Bajrami – Minsitre e Financave

Besian Mustafa – Ministër i Bujqësisë

Vlora Dumoshi – Ministre e Kulturës

Agim Veliu – Ministër i Brendshëm

Anton Quni – Ministër i Mbrojtjes

Arban Abrashi – Ministër i Infrastrukturës.

Armend Zemaj – Ministër i Shëndetësisë

Blerim Kuqi- Ministër i Ekonomisë

Meliza Haradinaj – Ministre e Politikës së Jashtme

Selim Selimi – Ministër i Drejtësisë

Ramë Lika – Ministër i Arsimit

Skënder Reçica- Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale

Vesel Krasniqi – Ministër i Tregitsë dhe Industrisë

Enis Kercan  – Minisër i Zhvillimit Rural

Dalibor Jevtiq – Ministër për Kthim dhe Komunitete.