Kush janë më të votuarit e PDK-së në Gjakovë, Veseli i prinë listës

Kandidati për kryeministër nga radhët e PDK-së, Kadri Veseli, është kandidati më i votuari në komunën e Gjakovës.

 

Ai ka marrë 2787 vota, kurse pas Veselit më i votuari është kryetari i degës së PDK-së në Gjakovë dhe kandidati për deputet, Hajdar Beqa, i cili ka marrë 2237 vota.

Pas tij renditen Butrin Batalli, Ramadan Hoti e Hisen Berisha.