Kosova meriton anëtarësimin në NATO (Video)

Shteti i Kosovës meriton të jetë pjesë e aleancës ushtarake të NATO-së.
Madje Kosova synon që një gjë të tillë ta arrij deri në vitin 2020, ndërsa beson në formimin e ushtrisë së saj në një afat të shkurtër kohor.
Këto pritje të Kosovës i kanë shpalosur krerët shtetëror, Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj në konferencën ndërkombëtare “NATO dhe Ballkani Perëndimor” e mbajtur në Prishtinë
Kadri Veseli Kryetar i Kuvendit.
I pari i ekzekutivit u shpreh i bindur se Kosova do të jetë pjesë e NATO-së deri në fund të kësaj dekade
Ndërsa, ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, e quajti vlerë të shtuar për NATO-n, anëtarësimin e Kosovës në Aleancën Veri atlantike.

Për më shumë ndiqeni kronikën: