Korenica: Tenderi i kubzave për qëllim të votave

Visar Korenica nga “Lëvizja Vetëvendosje”, gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore për Komunën e Rahovecit akuzoi Idriz Vehapin që kubzat e vendosura ishin për marrjen e votave. Vehapi i tha se këtë gjë e di shumë mirë auditori, dhe se kjo gjë nuk është fare e vërtetë.