Korenica: Sportet janë shuar nga keq qeverisja

Visar Korenica nga Lëvizja Vetëvendosje tha se AAk dhe PDK nuk mund të bëjnë ndryshime dhe se në kohën e Latifit të gjitha sportet janë shuar.  Një gjë të tillë mohoi Smajl Latifi tha se rinia është mbështetur maksimalisht, ashtu siç është mbështetur.

Ndërsa, Idriz Vehapi nga Partia Demokratike e Kosovës tha se komuna ka ndihmuar  edhe rininë edhe sportin , ku përmendi se ka larguar një objekt ilegal, dhe ka bërë një fushë.