Konflikt në Romë për shkak të emigrantëve

Në periferi të Romës, sot ka pasur një konflikt midis të djathtëve dhe aktivistëve që janë pro migracionit, që tregon rritjen e tensioneve për shkak të hyrjes së emigrantëve në qytetet italiane.

Lëvizja fashiste Kazapaund, kundërshton praninë e rreth 80 emigrantëve afrikanë në qendrën pritëse lokale dhe kërkon mbylljen e saj, transmeton KosovaPress.