Komuna e Prishtinës bën 150 pritore për autobusë (VIDEO)

Kompania “Selmans Network” ka fituar tenderin nga komuna e Prishtinës për rregullimin e 150 pritoreve të autobusëve në kryeqytet. 

Nga Kompania njoftojnë se këto prioritete do të duken moderne dhe punët në to parashihet të përfundojnë brenda 36 muajve, e punimet pritet të nisin shumë shpejtë, meqë kontrata mes komunës e kompanisë është nënshkruar tashmë.

Komuna e Prishtinës bën 150 pritore për autobusë

Komuna e Prishtinës bën 150 pritore për autobusë

Publiée par Klan Kosova sur Samedi 9 novembre 2019