Kjo është Qeveria Haradinaj

Qeveria e re e Kosovës është votuar me 61 vota për dhe një abstenim.

Deputetët e LDK-së dhe Vetëvendosjes kanë lëshuar sallën kur pritej të votohej për Qeverinë Haradinaj.

Kjo është Qeveria Haradinaj:

Kryeministër Ramush Haradinaj

Zëvendëskryeministra:

Enver Hoxhaj

Fatmir Limaj

Behgjet Pacolli

Dalibor Jevtiq

Dardan Gashi

Ministra

Ministria e Financave: Bedri Hamza

Ministria e Inovacionit dhe Ndërrmarrësisë: Besim Beqaj

Ministria e Drejtësisë : Abelard Tahiri

Ministria e Drejtësisë: Uran Ismajli

Ministria e Integrimeve Evropiane: Dhurata Hoxha

Ministria e Kulturës: Kujtim Gashi

Ministria e Infrastrukturës: Pal Lekaj

Ministra e FSK-së Rrustem Berisha

Ministra e Arsimit: Shyqeri Bytyqi

Bajram Hasani : Ministria e Tregtisë

Ministër i Punës Skender Recica

Ministria e Punëve të Jashtme Behgjet Pacolli

Ministria e Mjedisit Albena Reshitaj

Ministria e Punëve të Brendshme Flamur Sefaj

Ministria e Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka

Ministria e Diasporës Dardan Gashi

Ministria e Pushtetit Lokal Ivan Todosijeviq

Ministria për Kthim: Dalibor Jevtiq

Ministria e Bujqësisë Nenad Rikalo

Ministria e Administratës Publike Mahir Jagcilar

Ministria e Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri