KEDS vazhdon me punime në sistem, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

15.02.2020

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Labëria 3 (Kodi:11000010108) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: rr. Mbretërsha Teutë dhe rr. Syle Hotla.

Arsyeja: Dislokimi i daljeve 0.4 kV nga shtylla ekzistuese 9/1000 në shtyllën e re 9/1600 si dhe përgatitja për pranim teknik.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

L.P 35 kV Silkapori-degezimi te Reksi prej orës 12:00 – 12:30

Kodet e daljeve qe mbesin pa furnizim( 40045001,40045002,40046001,40047001,40048001)

Vendet: Silkapori, X-Fort, Renova, Stagova, Dauti commerce dhe Kivo.

Arsyeja: Kyçja se Bechtel Enkas.

Veretje:

Gjatë kësaj ndërprerje nuk afektohet TS 40045301 te Reksi.

Gjatë kësaj nderpreje pa furnizim mbetet Hidrocentrali HC ”Brezovica” _ MATKOS GROUP (Kodi:4004420100100).

16.02.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shvepsi (Kodi:32000013) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas dhe lagjja e Buzhalëve

Arsyeja: Aktivizmi i LP të ri 10 kV për zonën industriale, ndarja e furnizimit prej LP 10 kV Shvepsi.

Gjilan

1.

TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rubovci (Kodi:62000003) prej orës 09:00 – 10:00

Vendet: Berivojcë-Qendra, Rubovci, te varrezat, Shërbimi teknik dhe Fita AG-Banesë, rr. Odevce, rr.Shefki Emerllahu, rr.Rubovci dhe rr.Prishtina.

Arsyeja: Shkarkimi i TS-ve nga dalja e Rubovcit në daljen 10 kV Kamenica.

15.02.2020

Punime me kerkesën e palëve të treta

Gjakovë

1.

TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani (Kodi:82000001) prej orës 12:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Energjizimi i TS-it të ri 10(20)/0.4kV.

16.02.2020

Punime me kërkesën e palëve të treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Degezimi ne daljen 10 kV QMI (Kodi:41000011) prej orës 12:00 – 13:00

Kodet e TS-ve qe mbesin pa furnizim( 41000011027, 41000011289, 41000011306, 41000011309, 41000011377, 41000011380, 41000011413,41000011430)

Vendet: rr.Lagjja Marigona, NNt Lindi, Renault Dacia, Nissan Automita, KFC Rrethi, Universiteti Fama, Solid, Terminali dhe Lab Oil.

Arsyeja: Kyçja se TS-it të ri.

Peja

1.

TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Kfor-i (Kodi:50055001001) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: KFOR-i.

Arsyeja: Rregullimi i dëmeve të shkaktuara nga erërat e forta.