Ish- luftëtari thotë që Haradinaj nuk e përfaqëson

Ilir Mirena i cili njihet si opinionist, e që veshi uniformën e  UÇK’së  gjatë  luftës së fundit në Kosovë,  e pranon po thuajse për herë të parë se është veteran i UÇK’së.

Ai kësaj rradhe duket se është i nervozuar me Nasim Haradinajn.

Sipas tij ai nuk e përfaqëson atë. Për të Nasim Haradinaj është përfaqësues  i Hashim Thaçit  dhe Ramush Haradinajt./Gazeta Tribuna/