Hoti: Qeveria është pa program

Shefi i grupit parlamentar të LDK-Alternativa, Avdullah Hoti ka thënë se edhe sot në mbledhjen e kryesisë u tentua të shtyhet debati, me të vetmen arsye se kjo Qeveri është pa program.

“Ne do të jemi në seancë dhe do të japim qëndrimet tona për ekspozenë e varfër që u paraqitë dje në seancë.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, tha se sot do të kemi menjëherë seancë me kërkesën e opozitës.