Hoti kërkon që të merren masa ndaj Milaim Zekës

Avdullah Hoti kërkon që të merren masa ndaj Milaim Zekës për fjalorin e rëndë që po përdor gjatë fjalimit të seancës së jashtëzakonshme në Kuvend.

Mirëpo Veseli thotë se unë kërkova nga Zeka që të kërkoj falje  ose ta liroj sallën dhe ai doli nga salla.