Havolli:Ka pasur ankesa nga pala e tretë, për ngritjen e pagave

Drejtori i AKK-së, Shaip HAvolli i ftuar në emisionin Euro Tribuna në Tribuna Channel , foli lidhur me ngritjen e pagave të Qeverisë duke thënë se ka pasur ankues nga palët e treat,  si mediat dhe shoqëria civile.

Ai tha se ata kanë dhënë opinion për zyrën e Kryemnistrit për shmangie nga konflikti interesit.

Havolli tha se biseda ndërmjet tyre ishte e gjitha  konstruktive dhe tha se kanë zbatuar ligjin mbi konflikt interesin .