Haradinaj: Qeveria do të ketë fokus ekonominë

Kryeministri Ramush Haradinaj ka kërkuar që të ketë fokusim më të madh në ekonomi, raporton Ekonomia Online.

“Vitin e kaluar e kemi pas një vit të ndishëm, dhe këtë vit një fokusim më të madh ta bëjmë në ekonomi, ta krijojmë një klimë për zhvillim ekonomik të vendit dhe besim nga investitorët e huaj. Ju kisha lut që të gjitha resurset qe i ka vendi ti akomodojmë”, u shpreh Haradinaj në një konferencë për media, pas mbledhjes së Qeverisë së Kosovës.