Haradinaj pret një delegacion nga Britania e Madhe

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj sot do të takohet me një delegacion nga Britania e Madhe.

Pjesë e delgacionit do të jenë Andreë Page, Shef i Departamentit për Ballkanin Perendimor si dhe Susan Laffey, Zyrtare e Lartë e Sektorit Analist, nga Foreign Office, Londër, të shoqëruar nga ambasadori Ruairi O’Connell.

Takimi do të zhvillohet në orën 9:30 në ndërtesën e Qeverise së Kosovës.