Haradinaj pret në takim një delegacion nga Bundestagu Gjerman

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, pret nesër në takim një delegacion nga Bundestagu Gjerman pjesë të Nënkomitetit për Parandalimin e Krizave Civile, Menagjimin e Konfliktit dhe Veprimeve te Integruara.

Takimi mes tyre zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë me fillim nga ora 09:30.