Haradinaj në top formë, sfidon me pompa kadetët e FSK-së

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka sfiduar kadetët e ri të FSK-së.

Si një atlet i vërtetë, Haradinaj nuk ka treguar se mbetet edhe sot një ushtar i devotshëm dhe tejet i përgatitur fizikisht.

Forcën e tij fizike nuk e ka penguar as veshja e tij zyrtare dhe jo e përshtatshme për këto ushtrime.

Haradinaj mori pjesë sot në një vjetorin e transformimit të FSK-së në Ushtrinë e Kosovës.