Habib Qeiri nga Lipjani ka nevojë për ndihmën tuaj

Qerimi nga komuna e Lipjanit është diagnostikuar me një sëmundje të rëndë, dhe kostoja është e papërballueshme për familjen e tij.

Haib Qeriqi është diagnostikuar me sëmundjen (Adenocarcinoma ductal pancreatis) apo kanceri i pankreasit.

Shërimi i tij kushton 45 mijë euro, shumë të cilën familja nuk e ka, dhe intervenimi i tij duhet të kryhet në Turqi.

Lusim të gjithë njerëzit vullnet mirë që kanë mundësi t’i dalim Habibit në ndihmë financiarisht.

Xhirollogaria për ndihmë e Habibit është kjo:

20260001748060-94. TEB

Kodi i Swiftit/BIC TEBKXKPR

Iban‐i XK05

Nr.Familjar 045–642–865

Habib Qeriqi i lindur me 08.08.1968 para 11 muajve,në bazë te egzaminimev, Radiologjike u diagnostikua:Diagnoza…

Publiée par Mirjeta Qeriqi Miftari sur Dimanche 17 novembre 2019