Gruaja me tri vajzat dërgohen në strehimore nga keqtrajtimi nga burri i saj dhe vjerra në Prizren

Viktima femër nga Prizreni ka informuar se bashkëshorti i saj dhe vjehrra e saj që një kohë e kishin keqtrajtuar fizikisht dhe psiqikishtë.

Policia ka njoftuar se bashkëshorti i saj është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Ndërsa vjehrra e saj është liruar në procedurë të rregullt.