Gashi: Sylejman Selimi është në burg për shkak të dashurisë së Darius Sielckit (VIDEO)

Avokati i njohur, Tomë Gashi ka thënë se Sylejman Selimi është në burg shkaku i Gjyqtarit të EULEX-it, Darius Sielcki dhe ish e dashura e tij.

“Darius Sielcki dhe ish e dashura e tij janë shkaktarë që sot e asaj dite, Sylejman Selimi po mbahet në burg edhe për shkak të vullnetit të disa shokëve të tij “, ka thënë Gashi.

Ai këto komente i ka bërë në emisionin “Euro Tribuna” në Tribuna Channel.