Gashi: Kodi i ri telefonik +383 ka filluar të zbatohet

Kreshnik Gashi-kryetari i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare
gjatë një interviste në emisionin Fakt plus, foli lidhur me zbatimin e kodit të ri telefonik +383, ku tha se ky kod ka filluar të gjejë zbatim.
Një nga aplikacionet ku gjeti zbatim  së fundi ishte  ‘Viber’ , ku vuri në funksion këtë kod.
Gashi tha se ky  është vetëm një hap i cili ka një dukshmëri dhe vizibilitet të lartë të qytetarëve, dhe tha se janë ndërrmarrë hapat për miratimin e këtij kodi , ai u shpreh se janë në fazat e fundit të implementimit të plotë te kodit, +383.