Gashi i LDK-së: Vjosa Osmani do ta respektoj vendimin e Kushtetueses

Shefi i grupit parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi tha se kërkesën për seancë e bëjnë pas publikimin e plotë vendimit të Gjykatës Kushtetuese.

Ai tha se konsultime kanë pasur me partneret e koalicionit por nuk i dimë emrat e ministrave të LDK-së.

Ndërsa shtoi se është konsultuar me Osmanin dhe ajo do të respektojë vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

“Po presim ardhjen zyrtare të vendimit të Gjykatës Kushtetuese. Seanca do të mbahet në afatin më të shkurtër të mundshëm”, është shprehur Gashi.

“Ministrat pritet të normalizohen sapo të vjen vendimi. Ata e dimë orientimisht se kush janë”, ka thënë tutje ai.