Garda Ceremoniale e FSK-së ngriti flamurin shtetëror në oborrin e Qeverisë

Në oborrin e Qeverisë së Kosovës, Grada e FSK-së ka bërë ngritjen e flamurit të Kosovës me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin prezent, kryeministri i vendit Albin Kurti, kryeparlajmentraja Vjosa Osmani, ministri i mbrojtjes Anton Çuni, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama, dhe pjesëtarë të tjerë nga kabineti qeveritar.

Gjatë ditës nën organizimin e Qeverisë së Kosovës janë paraparë një varg aktivitetesh.