Gani Geci: Dikush duhet të japë llogari për vrasjen e Rifat Mziut në kufirin me Shqipërinë

Ish-deputeti Gani Geci, përmes një postimi ka kujtuar mikun e tij, Rifat Mziu, duke thënë se dikush duhet të japë llogari për vrasjen e tij.  

Geci tha se sot 21 vjet më parë në kufirin shqiptaro-shqiptarë u vra Rifat Mziu bashkë me Mujë Krasniqin e të tjerë. Geci, Mziun e kishte shok të shkollës dhe ishte anëtar i Kryesisë së Forumit Rinor në degën e Skënderajit.

Ai ka kërkuar llogari duke thënë se dikush moti është dashur të japë përgjegjësi ushtarët e UÇK’së bashkë me komandantin Mujë Krasniqi.

Sot,21 vjet më parë në kufirin shqiptaro-shqiptarë u vra Rifat Mziu bashkë me Mujë Krasniqin e të tjerë.