“Është mëkat, rinia kosovare ka synim braktisjen e Kosovës”

Bahri Troja i cili punon dhe vepron në Austri gjatë emisionit EuroTribuna ka thënë se si shoqëri duhet të kontribojmë që ta ndryshojmë Kosovën, e po ashtu edhe viset tjera shqiptare.

Sipas tij është mëkat që cdo i ri synon ta braktis Kosovën.

“Asnjëri nga ta nuk thotë si mund të përmisohet gjendja, por kur do të arrihet liberalizimi I vizave”… shtoi Troja gjatë emisionit EuroTribuna në Tribuna Channel.

Troja thotë që diaspora gjithmonë është e gatshmë t’i ndihmojë rinisë kosovare.