Edhe sonte Prishtina përballet me ajrin e ndotu

Kryeqyteti i Kosovës assesi nuk po mund të shpëtojë nga ajri i ndotur këto ditë të dimrit.


Edhe sonte sipas matjeve, ajri vazhdon të jetë i pashëndetshëm.

Matësi i Ambasadës Amerikane tregon se ajri sonte në Prishtinë është i pashëndetshëm me indeks të ndotjes 129.

Problemi kryesor për ndotjen e ajrit po shihen djegia e qymyrit nëpër shtëpi dhe biznese.