Deputetja e LDK-së: Besonim se do të fitonim, votat e diasporës e bënë dallimin

Deputetja Lirie Kajtazi, tha se kanë pritur të fitojnë në zgjedhje.

“Jemi me një diferencë të vogël, por jemi të gatshëm të marrim përgjegjësi”, tha ajo në media

Kajtazi njëherit kryetarja e Forumit të Gruas së LDK-së, tha se LDK-ja kishte një ofertë të mirë dhe për atë kanë llogaritur në fitore.

“Qytetari vendori, në besonim do të fitonim”, deklaroi ajo.

Sipas saj në rezultatin përfundimtar ka ndikuar vota e diasporës. Ajo ndikoi në zgjedhje, ata mendojnë ndryshe”, pohoi ajo.

Ndryshe Lirie Kajtazi, me rizgjedhjen si deputete do të jetë përherë të katërt deputete.