Deputetët dhurojnë para për shërimin e Aurorës

Aurora Krasniqi është një vajzë e re e cila ka nevojë për trajtim shëndetësore pasi po vuan nga një sëmundje e rëndë.

Për trajtimin e saj po nevojiten mijëra euro, pasi shërim për të ka vetëm jashtë vendit.

Por shumë deputetë kanë dhënë para për shërimin e Aurorës.

Është kryetari i Kuvendit Kadri Veseli që ka dhënë 600 EURO, deputeti i AAK-së, Bekë Berisha i ka dhuruar 500 EURO
Ministrja e MMPH-së Albena Reshitaj 400 EURO
Dhe Gani Dreshaj 400 EURO.

Kujtojmë që Aurora pritet që sot të udhëtoj për në Turqi, ku do të shtrohet në spital.