Delegacioni i LDK-së takoi Komisionarin Hahn

Një delegacion i Lidhjes Demokratike të Kosovës i përbërë nga nënkryetari Agim Veliu, nënkryetari Lutfi Haziri, sekretari i përgjithshëm Ismet Beqiri dhe shefi i grupit parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti u takuan me komisionarin Johannes Hahn për të shpalosur qëndrimet e Lidhjes Demokratike të Kosovës rreth zhvillimeve të fundit në Kosovë.

Njëkohësisht, delegacioni i LDK-së u takua me komisionarin Hahn edhe në cilësinë e tij si nënkryetar i Partive Popullore Evropiane – EPP.