I dehur i kërcënon anëtarët e familjes, “do t’ju pres me motosharrë”

Një i dyshuar në Pejë ju ka bërë presion psikik anëtarëve të familjes duke qenë i dehur dhe i njëjti është arrestuar.

I dyshuari i ka frikësuar se do t’i pres me morosharrë.

Të dyshuarit, pasi i është bërë ekzaminimi mjekësor, me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.