Brahimaj: Shpejt në listën e veteranëve do ta shohim Isa Mustafën

Deputeti i AAK-së Lahi Brahimja duke folur për mangësitë e ligjit të veteranëve, ka shpjeguar se si kategorizimi i veteranëve nuk është bërë sic duhet.

Në emisionin “Republika” me Dardan Gashin, Brahimaj  ka përmendur një nga betejat më të rëndësishme të luftës, “Betejën e Kosharës”, ushtarët e së cilës sipas këtij ligji, hyjnë në kategorinë e tretë.

Sic ka thënë ai, nuk duhet çuditur kur së shpejti në këto lista, ta shohim edhe Isa Mustafën si ushtar veteran.

“Në kategorinë e parë të veteranve shumë shpejt mund të shohim Isa Mustafën Xhavit Halitin dhe të tjerët” është shprehur Brahimaj./GazetaTribuna/