Borë e madhe në Ratkoc, mobilizohen banorët për zhbllokim të rrugëve (VIDEO)

Bora e madhe që po bije që nga dita e djeshme në Kosovë ka bllokuar shumë rrugë dhe ka vështirësuar komunikacionin.

Banorët e fshatit Ratkoc së komunës së Rahovecit kanë marr një vetë iniciativë për të zhbllokuar rrugët e këtij fshati.

Një banor i këtij fshati në kushte anonimiteti, ka thënë për Gazeta Tribunën se shumë banorë të këtij fshati me vetiniciativë janë mobilizuar për ta larguar borën nga fshati.

Ratkoc, me 10 janar 2018Ekskluzive: Ja se si e ben pastrimin e borës, Bashkim Hoti.

Publiée par Fshati Ratkoc sur Jeudi 10 janvier 2019