Besnik Bislimi s’kursehet për VV-në: Do t’i kemi 55 deputetë

Besnik Bislimi i VV-së beson fuqishëm se në zgjedhjet e ardhshme se VV do t’i ketë 55 deputetë, e kjo sipas Bislimit krejt si shkak i politikave të këqija të LDK-së.

Ai tha se dhe nëse LDK bojkoton zgjedhjen e presidentit, VV i ka 61 deputetë.

“LDK për shkak të politikave të këqija ka bërë Lëvizjen Vetëvendosje në zgjedhjet e ardhshme të ketë 55 deputetë dhe nëse bojkoton zgjedhjen e presidentit, VV i ka 61 deputetë”, ka shtuar Besnik Bislimi.