“Bërllogun tonë, nëse ka duhet ta pastrojmë vet”

Avokati Arianit Koci përmes një postimi në Facebook ka theksuar se e vetmja mënyrë që Gjykata Speciale ta fitojë legjitmitetin është që të ketë edhe gjyqtar dhe prokuror vendor.
Koci më pas ka thënë se vetëm në këtë mënyrë e dëshmojmë që e meritojmë shtetin.

Postimi i plotë i Kocit:

Legjitimiteti i Gjykates Speciale
Ka me shume se nje vit, qe insistoj qe ne perberje te Gjykates Speciale, te kete edhe Gjyqtar dhe Prokuror vendor.
Kjo eshte e vetmja menyre, qe kjo Gjykate ta fitoj legjtimitetin.
Udheheqesit tane, me ne fund e kane kuptuar kete.
Berrlogun tone, nese ka, duhet ta pastrojme vet.
Vetem ne kete menyre e deshmojme qe e meritojme shtetin