Belegu flet për fëmijërinë e tij

Erolld Belegu  e përshkroi vetën e tij si fëmijë i dobët.

“Deri kur jom shku ushtar, kam qenë shumë I dobët, edhe në një fotografi të nanës kur jom kon tu shku ushtar, vërehem se kam qenë shumë I dobët, ndoshta e kom pas gjithë atë kompleksin që jom shumë I dobët, dhe gjithë kom mendu me I mbulu këto brit… “shtoi Belegu.

Belegu gjatë emisionit N’Ecje  tha se ka qenë një nxënës mesatar cdo vit ka kaluar shkëlqyeshëm me sukses, po që nuk ka qenë asnjëherë shembullor.

Mes tjerash ai tha se gjithmonë shkollën e ka marrur si më praktike  dhe që nuk ka qenë  I prirur vetëm për notat pesa.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë: