Bajrami: Supozohet për krime lufte, le të zbardhen ato (VIDEO)

Nëse thuhet se ka krime të luftës, atëherë zbardhja e tyre nëse ka do të ishte shumë e mirë se ardhur për vendin.

Kështu thotë në emisionin “Fakt Plus” në Tribuna Channel, deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami.

Sipas Bajramit, Specialja është e keqja më e vogël. Sipas saj mund të formohej gjykatë me rezulutën 1244, me ndikimin e Rusisë.

“Në atë kohë është parë si e keqja më e vogël ku mund të formohej një Gjykatë me rezulutë 1244 dhe të kishte Rusia ndikim tejet të madh. Kemi marrë obligime ndërkombëtare. Ka supozime për krime dhe besojë që zbardhja e këtyre krimeve do t’i konvente gjithë Kosovës”, tha Bajrami.

VIDEO: