Aprovohet Pakoja Fiskale numër 2

Eksekutivi i vendit në mbledhjen e sotme të drejtuar nga kryeministri ne ikje Isa Mustafa, ka aprovuar listën e masave për Pakon Fiskale numër 2.
Me këtë rast, ministra të ndryshëm në detyrë kanë dhënë propozimet e tyre se çka do të bëhet me këtë Pako Fiskale dhe realizimin e saj në terren.
Pos kësaj, Qeveria në detyrë është pajtuar që t’ia vazhdojë mandatin sekretarëve të përgjithshëm nëpër ministri të ndryshme.
Mandati i Sekretarëve të Përgjithshëm është trevjeçar.