Apetit Group, nisi eksportin e parë në Maqedoni (Video)

Fabrika e mishit “Apetit Group”, për herë të parë ka nisur eksportin e prodhimeve të saj me prejardhje të mishit  drejt Maqedonisë.

Eksporti i parë drejt shtetit maqedonas ka nisur me një ngarkesë prej 10 tonësh produkte të mishit .

Gani Ferizi nga industria e mishit “Apetit Group” në Milloshevë, pret që kjo sasi në të ardhmen të shumëfishohet dhe të rrisin prodhimet për tregun e shtetit fqinjë

Ndiqeni kroniken e plote./GazetaTribuna/