Ambasadori Gjerman: Ju nuk mund t’i ndalni ata, ishin thjeshtë të shkëlqyer

Ambasadori Gjerman në Kosovë Christian Heldt, ka thënë fjalë të mëdha për djelmoshat e Kombëtares së Kosovës, duke thënë se ata janë të pa ndalshëm, ata janë thjeshtë fantastik.

Ambasadori Gjerman në Kosovë është shprehur i mahnitur me Kombëtaren dhe djelmoshat e Kosovës, duke thënë se ata nuk mund ti ndalni, janë thjeshtë fantastik.

“E bënë përsëri, kundër Malit të Zi, duke fituar 2:0, në kualifikatoret për Euro2020. Ju nuk mund ti ndalni ata, janë thjeshtë fantastik.” ka shkruar ndër të tjera Christian Heldt.