Abrashi e pranon se reja e Kryeministrit Mustafa është punësuar në Ministrinë e tij

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka konfirmuar se reja e kryeministrit Isa Mustafa është punësuar në Ministrinë që ai drejton.

Por, Abrashi ka thënë në Klan Kosova se bashkëshortja e djalit të kryeministrit të Kosovës, Besnikut, është punësuar në një projekt.

Ai ka thënë po ashtu se në këtë pikë nuk ka asgjë kundërligjore dhe se nuk është asgjë konflikt interesi.

“Është gjithçka ligjore. Është angazhuar me një projekt dy-tre mujor”, është shprehur Abrashi.