A do të jetë kandidati për kryeministër nga LDK, grua? (VIDEO)

Deputeti i LDK-së, Armend Zemaj, i pyetur se me kë do të kandidojnë për kryeministër, nguroi madje edhe të përgjigjet.

La  edhe në pikëpyetje  nëse do të ketë mundësi të jetë kandidate grua, ani pse tha se ka gra mjaft të fuqishme dhe me ideale brenda partisë” Lidhja Demokratike e Kosovës”.

” Nuk ka ende diçka konkrete, mirëpo nuk ka asgjë të keqe edhe nëse kandidati për kryeministër do të jetë grua”… shtoi Zemaj gjatë emisionit Kontakt në Tribuna Channel.

 

VIDEO: